Pár gondolat az online sportfogadásról, annak előnyeiről

Betting-Apps

 

Az Internet térhódításának köszönhetően az utóbbi időben gomba-módra nő azoknak a cégeknek a száma, amelyek weboldalán, vagy idegen nyelven: a platformján is lehetőség nyílik a sportfogadásra, amely keretein belül, már nem csak az egyes sportesemények végkimenetelére (mint például a hazánkban is népszerű totóban), lehet fogadni. Így nem csak arra fogadhatunk, hogy hazai siker, vendéggyőzelem, vagy éppen döntetlen eredmény várható szerintünk, hanem számos más módon is próbára tehetjük a szerencsénket.

Ilyen remek oldal például a hazánkban is rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Unibet, vagy a Betclic. Mindkettő magyar nyelű kezelőfelülettel is rendelkezik, így nagyon könnyű, mondhatni gyerekjáték a használatuk.

Nyilván sokakban felmerül – hozzá teszem teljes joggal – a kérdés, hogy miért van értelme az interneten keresztül fogadni, amikor ezt meg lehet tenni egy-egy lottózóban is például egy tippmix szelvény kitöltésével. Először is, a komoly renoméval, elismertséggel és a sportfogadás terén rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkezők online irodák fogadási kínálata sok esetben messze felülmúlja a hagyományos rendszerben megköthető fogadásokat.

mobile-betting

Ennek ellenőrzésére elég ellátogatni egy-egy ilyen cég webes platformjára, ahol azt fogjuk tapasztalni, hogy olyan temérdek sport fajta és fogadási variáció közül tudunk választani, hogy már-már a bőség zavarával vagyunk kénytelenek szembesülni (természetesen csakis jó értelemben). Az óriási kínálat mellett még számos más érv is szól az online sportfogadás mellett. Ezek közül, az egyik legkézenfekvőbb, hogy ahhoz, hogy kedvenc csapatunk soron következő mérkőzésére fogadni tudjunk, még csak kis sem kell tennünk a lábunkat a lakásunkból.

Gondoljunk csak abba bele, hogy ha például kint éppen rossz az idő, hideg van, sokszor az embernek kimozdulni sincs kedve az otthonából, így viszont jó eséllyel lemarad az aznapi izgalmas sporteseményekre való fogadás lehetőségéről, és persze a vele nyerhető pénzösszegekről is. Az internetnek és az online sportfogadási irodáknak köszönhetően mindez már a múlté, hiszen segítségükkel a számítógépünk, vagy kedvenc laptopunk előtt ülve tudjuk nyugodt körülmények között átböngészni az éppen aktuális kínálatot, és semmitől sem zavartatva tehetjük meg tétjeinket az általunk preferált sporteseményekre.

További érv az online sportfogadás mellett, hogy a legtöbb komoly, nagyobb cég rendelkezik okos telefonokra letölthető alkalmazással (applikációval), amelyeket mobil eszközökön (általában androidos vagy iOS operációs rendszerű telefonokon tableteken stb.) is használhatunk, így még helyhez sem vagyunk kötve, hiszen bárhonnan, bármikor fogadhatunk, ha éppen úgy tartja kedvünk.