Online sportfogadási oldalak bemutatása

z

Manapság számos kiváló, hazánkban is működő, magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező online sportfogadási oldal érhető el a felhasználók számára. Én ezek közül két olyat szeretnék a teljesség igénye nélkül bemutatni, amelyek a kedvenceim közé tartoznak. Természetesen nem vagyunk egyformánk, így a sportfogadási szokásaink, igényeink is igen eltérők lehetnek, legyen szó sport típusokról, ligákról, vagy akár fogadási fajtákról, ezért kifejezetten azt tudom ajánlani mindenki számára, hogy olyan oldal mellett tegye le a voksát, amely minden tekintetben, tökéletesen megfelel a saját, egyéni igényeinek!

 


Betclic

betclic

A Betclic oldalát a Betclic Giblaltar Limited cég üzemelteti. A cég nemzetközi szerencsejáték engedéllyel rendelkezik, így a teljes mértékben megbízható cégek közé sorolható. A platformon magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, így azok számára sem jelent majd semmilyen problémát a használata, akik nem vagy csak igen csekély mértékű idegen nyelvtudással rendelkeznek. Bár a cég fő profilját az online sportfogadás képezi, emellett a regisztrált tagoknak lehetőségük van más játékokban, így például online pókerben és online kaszinójátékokban is próbára tenniük a szerencséjüket, tudásukat. Az oldal rendkívül felhasználóbarát, könnyű rajta eligazodni, a navigáció rendkívül gyors, gördülékeny. A regisztráció pár lépésében, perceket alatt megoldható (elég hozzá kitölteni egy egyszerű űrlapot).

betclic_registration_1

Az egyenleg feltöltés sem jelent semmi gondot, mivel számos fizetés mód közül választhatunk: VISA, MasterCard, Banki átutalás, Skrill, Neteller, paysafecard. A kínálatot sem érheti semmilyen kritika, amely kifejezetten parádésnak mondható! Annyi itt a legkülönfélébb sportliga és sportesemény, hogy minden sportfogadó könnyedén megtalálhatja a nekik tetszőket. Az oldalon lehetőség van az élő sportfogadásra és egyes események élőben történő megtekintésére is! A cég az ügyféltámogatásra is nagy hangsúlyt fektet így a telefonos és email-es elérhetőség mellett, élő chat-en is feltehetjük a kérdésinket az ügyfélszolgálat munkatársainak, akik rendkívül barátságosak, de ami a legfontosabb: kifejezetten gyorsan, szakszerűen végzik a munkájukat!

 

Unibet

unibet_logo

Az Unibet oldalát az Unibet International Ltd. működteti. A cég rendelkezik minden, az online sportfogadáshoz szükséges működési engedéllyel. 1997 óta van jelen az sportfogadási és szerencsejáték piacon. Az oldal szintén rendelkezik magyar nyelvű kezelőfelülettel, így teljesen akadálymentesen, nehézségek nélkül használható az angolul nem tudok számára is. A színei nagyon jól eltaláltak, egymással harmonizálnak, a dizájn jól felépített letisztul. A Betclic-hez hasonlóan itt is lehetőségünk van, hogy az online sportfogadás mellet más területen, így például az élő kaszinójátékokban, a bingóban vagy esetleg a pókerben próbára tegyük a szerencsénk.

unibet_registration_1

A regisztráció itt is szinte pillanatok alatt megy, elég hozzá a jobb felső sarokban található „Regisztráció” gombra kattintani, és követni az utasításokat. Az egyenleg feltöltés is nagyon egyszerű, erre számos módunk van: Maestro, MasterCard, Visa, Banki átutalás stb. formájában. A sportfogadási kínálat minden túlzás nélkül szemet gyönyörködtető! Az ismert sport fajták és sportesemények mellett az agárverseny és a lóverseny is igen népszerű az oldal regisztrált felhasználói körében (mindkettőnek külön menüpontja van, a sport szekción beül). További jó hír, hogy van lehetőség az élő sportfogadásra is az oldalon és egyes mérkőzések valós idejű megtekintésére is az Unibet TV szolgáltatásán keresztül.