Élő mérkőzések megtekintése a sportfogadási oldalakon

Addicted to the gambling of the Casinos by internet. Gonzalo Garcia Pelayo, professional gambler. (Photo by Luis Davilla/Cover/Getty Images)

Ki ne szeretné élőben folyamatosan figyelemmel kísérni azt a mérkőzést, amelyre korábban fogadott? A kérdésre a válasz természetesen egyértelmű, hiszen így valós időben követhetők a sportesemény mozzanatai, ezáltal sokkal izgalmasabbá válik a játék és maga a sportfogadás is!

Több hazánkban is üzemelő, nagyobb sportfogadási oldal rendelkezik egy úgynevezett „online stream” szolgáltatással, amelyen keresztül bizonyos sporteseményeket valós idejű közvetítésen keresztül nézhetnek meg a platformon korábban regisztrált felhasználók.

Most sokan mondhatnák erre, hogy ezt a hagyományos médián, azaz a televízión keresztül is megtehetik, azonban ez nem teljesen igaz! A tv-ben, a sportcsatornákon általában csak bizonyos népszerűbb sportok egy-egy mérkőzését, kiemeltebb, fontosabb eseményét (bajnoki fordulók rangadóit stb.) közvetítik, míg ezzel szemben az online sportfogadási oldalakon rengeteg olyan meccset nézhetünk meg kiváló minőségben, élőben az interneten keresztül, amelyekre korábban fogadást kötöttünk.

zdrapka-pensja-5.1120.480.c

Ráadásul sok esetben a meccsek közben is lehetőséget biztosít az adott oldal a valós idejű, élő fogadásokra, így annak fényében hozhatjuk meg döntéseinket, hogy éppen mi zajlik/zajlott az általunk nézett mérkőzésen. Gondoljunk csak bele, hogy mekkora előnnyel jár ez a sportfogadási mód, a hagyományos rendszerrel szemben, ahol kizárólag csak a mérkőzések előtt köthetjük csak meg fogadásainkat és a későbbiek során azokon nem változtathatunk, nem módosíthatunk, így például, ha valamilyen váratlan esemény történik a meccs során (pl. megsérül egy-két korábban remek formában játszó játékos), akkor az bizony számottevően befolyásolhatja az esélyeket.

Ilyen váratlan események – ezt saját személyes tapasztalataim is messzemenően alátámasztják – sokszor olyan végkimenetelt eredményeznek, amelyre az ember a mérkőzést megelőzően egyáltalán nem számított. Az élő sportfogadás és az adott mérkőzés online, valós idejű közvetítésének lehetősége egy olyan rendkívül hatékony „fegyvert” ad a sportfogadók kezébe, amellyel hiba lenne nem élni!

z17674921IH,Dominik-Panka

Amikor kiválasztjuk azt az online sportfogadási irodát ahol regisztrálni kívánunk és számlát szeretnénk nyitni, nem árt, ha jó alaposan körülnézünk a „háza táján”, hogy egyrészt van-e az adott oldalon lehetőség az élő fogadásokra, illetve, hogy adott-e a lehetőség a felhasználók számára a mérkőzések élőben történő (online stream) megtekintésére.