Blackjack játék az online kaszinókban

blackjack_logo

A blackjack a pókerhez hasonlóan szintén egy kártyajáték, amelyet hazánkban is igen sokan kedvelnek, és bár ez a játék sem tartozik a legegyszerűbbek közé, mégis érdemes elsajátítani annak minden csínját-bínját, hiszen ha gyakorlott játékosokká válunk és kialakítjuk a saját játék stratégiánkat, akkor igen szép összegekkel növelhetjük általa saját bankszámlánkat.

A blackjack (vagy 21) mivel rendkívül népszerű az online kaszinók játékosainak körében, általában kifejezetten kiemelt helyen szerepel a játékkínálaton belül. Kártyajátékról lévén szó a pókerhez hasonlóan ezt is 52 lapos francia kártyával játsszák, dzsóker lapok nélkül. A játék fő célja, hogy a játékosnak olyan lapkombinációja legyen a leosztás végére, amelynél a lapjainak összértéke minél közelebb legyen a 21-hez (vagy pont 21 legyen), de ne haladja meg azt (olyankor ugyanis „besokal” a játékos azaz veszít).

girl-2

A blackjack-nél a lapok értékei: Ász: 1 vagy 11 (az értéke attól függ, hogy melyik az előnyösebb a játékos számára. két ász esetében az egyik 11-et a másik ász 1-et ér), a király, dáma, bubi lapok 10-et érnek, míg a számozott lapok a lapon lévő számnak megfelelő értékkel rendelkeznek (2-10).

Az online kaszinók remek lehetőséget kínálnak a blackjack játék kedvelői számára, hiszen a hazánkban is elérhető, magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező oldalakon nem csak a gép (szoftver) ellen játszhatunk, hanem a pókerhez hasonlóan lehetőség van az élő játékra is, ahol általában igen impozáns megjelenésű, mosolygós, kedves, segítőkész hölgyek, vagy urak (osztók) társaságában élvezhetjük a játék izgalmait.

1330571524903e32_l

A blackjack játékban számos rendkívül hatékony játék stratégia létezik, amelyek mindegyikét – amennyiben tökéletesen tisztában vagyunk alkalmazásukkal – sikerrel használhatunk az internetes, online kaszinókban történő kártyapartijaink során is.