Az internetes, online kaszinók előnyei

11072918_l

A kaszinójátékok rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek világszerte és nincs ez másként hazánkban sem. Az internetnek köszönhetőn igen sok olyan oldal létezik, ahol a szerencsejátékok kedvelői, legyenek kezdők, vagy vér profik próbára tehetik szerencséjüket és tudásukat.

Mivel Magyarországon csak meglehetősen korlátozott a „hagyományos” értelembe vett kaszinók száma, a nemrégiben életbe lépett törvényi szabályozás miatt, ráadásul a kaszinókban sokszor csak igen komoly pénzösszegekkel lehet játszani, ezért azok számára, akik szeretnék élvezni a játékkal járó izgalmakat remek alternatívát nyújthatnak az olyan webes online kaszinók (platformok), ahol szinte ugyanolyan körülmények között játszhatnak kedvenc játékaikkal, mintha azt egy igazi kaszinóban tennék.

images (1)

Az interneten működő, online kaszinók számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos kaszinókkal szemben. Ezek közül az egyik leginkább „vendégcsalogató”, hogy a játékhoz nem kell elhagynunk lakásunkat, vagy házunkat, hanem otthonunk kényelméből, asztali számítógépünkről (desktop), laptopunkról belépve az általunk kiválasztott oldalra máris belevethetjük magunkat az online kaszinójátékok izgalmas világába. A legtöbb nagyobb cég a hagyományos platformja mellett, olyan mobil eszközökre, okos telefonokra, tabletekre stb. is letölthető szoftverrel, alkalmazással is rendelkezik, amelyekkel ugyanúgy tudunk játszani, mintha a számítógépre letölthető applikációkat használnák, így gyakorlatilag bárhonnan és bármikor játszhatunk – akár még a fürdőkádban ülve is -, ha éppen úgy tartja kedvünk.

A játékok kínálata valami egészen elképesztő! A slot gépek, nyerőgépek és félkarú rablók annyi típusa közül lehet választani, hogy az ember sokszor komolyan zavarba van, melyikkel is kezdje a játékot, hisz mindegyik remek kikapcsolódást és átlagon felüli izgalmakat kínál a játékosok számára. Természetesen más népszerű játékok is megtalálhatók az online kaszinók kínálati palettájában, így például a rulett különféle verziói (francia, amerikai stb.), a póker különböző típusai (ez az egyik legkedveltebb hazánkban a profi játékosok körében), a baccarat, a blackjack, a kaparós sorsjegyek és még számtalan más remek online játék is.

Az online kaszinók másik nagy előnyel, hogy a regisztrációt követően, a promóciós programoknak köszönhetően, számos bónuszt kaphatunk. Ezek közül egyik legjobb az úgynevezett „first deposit” vagy welcome bónusz, ahol a legtöbb oldalon az egyenlegünkre feltöltött össze 100%-át írják jóvá a belső számlánkon, így mindjárt a befizetett pénzünk duplája áll ahhoz a rendelkezésünkre, hogy próbára tehessük szerencsénket.

casino-chips-vector

Jó hír a profi játékosok számára, hogy a nagyobb oldalakon, cégeknél olyan extra szolgáltatással is kedveskednek a regisztrált felhasználók számára mint például az élő kaszinó játék, ahol főként a pókerben, rulett-ben és a blackjack-ben tehetik próbára tudásukat. Most nyilván sokakban merül fel a kérdés, hogy tulajdonképpen mint is takar a hangzatos „élő kaszinó játék”.

Képzeljünk el egy kifejezetten a játék céljára kialakított valódi kaszinó termet, ahol élő dealerek, krupiék jelenlétében játszhatjuk kedvenc játékunkat, miközben folyamatosan figyelemmel kísérhetjük az élő közvetítés során a játék izgalmas mozzanatait. Erre a feladatra a cégek profi dealer-eket, krupiékat alkalmaznak, akik profi módon, szakszerűen végzik a dolgukat és emellett rendkívül kedvesek, udvariasak is, így egy hamisítatlan igazi kaszinó hangulatát képesek lakásunkba varázsolni!

A fentiekből könnyen leszűrhető az a megállapítás, hogy az online internetes kaszinók remek alternatív játéklehetőséget nyújtanak a hagyományos kaszinókkal szemben azok számára, akik saját otthonuk kényelméből, vagy esetleg valamilyen mobileszközükről szeretnék élvezni kedvenc játékaik izgalmait, hogy általuk komoly pénznyereményekre tehessenek szert.